Ny terasse og bro i haven

I eftersommeren fik vi færdiggjort en overdækket lille terasse, således at vi nu kan nyde haven i tørvejr. Samtidig fik vi lavet en lille bro over den vestlige ende af den store sø med 50.000 kubikmeter vand og omkring 500 guldfisk, samt bundsuder.

Det var så det sidste projekt i vores rennovering af sommerhuset efter at vi flyttede herud i slutningen af 2018. Vi fik lavet en tilbygning med nyt stort soveværelse, nyt stort badevæelse og et dejligt kontor til mig selv. I havestuen fik vi lagt trægulv og gips på væggene ligesom loftet i den store dagligstue fik en ansigtsløftning blandt andet med et helt hvidt gipsloft.

På taget mod syd fik vi solceller, så vi kan udnytte solen til elproduktion, og ermed sape på eludgifterne. Ligeledes nye gulvfliser i gang og køkken, så nu er vi tilfredse med det hele, hvor vi nu har omkring 160 kvadratmeter at boltre os på.

Haven er også blevet renoveret og der er lagt omkring 200 kvadratmeter belægningssten rundt om huset, hvor der også er blevet lavet en urtehave med 20 hindbærplanter og for enden af urtehaven et dejligt drivhus. Så nu kan jeg boltre mig hele året med sysler i hus og have efter at jeg er stoppet som rejseleder hos Gislev Rejser efter 15 år.